Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

B-Chart

B-Chart
Hi, everybody!
Pred nedávnom mi pri počúvaní asi toho naj rádia napadla myšlienka si založiť na blogu niečo podobné. Ďalšie rádio to nebude, takže sa nemusíte báť. Aby to tu nebolo nudné a o tom istom, čo môžete nájsť na každom druhom, treťom blogu, moja myšlienka je, prečo ani blog nemôže mať svoj vlastný hudobný rebríček. Či to už budú novinky, staršie piesne o tom už rozhodnete vy v anketách pod článkami.
Samozrejme, že to nebude len o piesňach, ale aj o autoroch, spevákoch, kto čo vydal, kde to vydal, prečo, ako, na čo to tu tiež bude. AK máte aj vy nejakých svojich obľúbených interpretov, skupinu,... píšte do komentárov. Budem sa na ne tešiť a pokúšať sa aj zrealizovať. A občas si aj zasúťažíme napr.o nejaké CD a tak.
Tomuto projektu sa budeme venovať raz za mesiac, pretože nie každý deň sa rodia nápady a ľudia nie sú supermani, aby mohli spievať o dušu. Tak ja len pevne dúfam, aby ste sa i vy zapájali do našich blogových aktivít a písali komentáriky J. A my Vás pre dnes odmeníme VEĽKÝM ĎAKUEJME!!! J
aký hudobný štýl preferujete? prečo sa vám páči?
Pekný zvyšok dňa!

PROJEKTY | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014