Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blogy a návštevnosť

Rady a tipy Mne sa občas zdá, že prečo vlastne máme na svete internet a počítače? Už aj tak málo ľudí si prezerá blogy, na ktorých sme doslova vypotili všetku našu energiu, sú kvalitné a originálne. Potom príde niekto a napíše Vám, že tento blog je zbytočnosť, tak to nie je až také milé odpaltenie. To neznamená, že je blog podľa všetkých len zbytočnosť. Každý ma iný názor, a nemusí byť vždy rovnaký. Potom sa zbadá, keď sa blog rozbehne, že akú veľkp chybu spravil. Nenadarmo sa vraví, že každá dobrá práca býva odmenená. Ako je to vlastne s tými blogmi, teda?
Teraz sú všetci ,,napichnutí“ na tom Facebook-u, to je ich všetko. Nevšímajú si okolie, čo sa deje atď. A to má veľmi zlý dopad na všetky založené blogy. Ja som si nezakladala blog, len aby som ho o pár mesiacov zrušila pre niekoho menšiu narážku. Je mi to jedno, ignorujem ho. Alebo nech si založí vlastný blog a uvidí, koľko námahy sa za tým skrýva. Vám by bolo príjemné, kebyže si založíte blog a o pár týždňov si ho pre pár ,,inteligentov“ musí zastaviť? Tak to teda nie! Veď predsa im takú radosť nespravíme.
Ako už bolo spomenuté, návštevnosť blogov kelsá, a to nie pekne L. A je aj dobré, že FB umožňuje nám, blogeorm, aby sme si mohli u nich založiť našu vlastnú komunitu, a blogy nebudú zabudnuté J. Samozrejme, že nie každý môže byť ,,úspešný“ v blogovaní. V prvom rade, je nevyhnutné, aby ste mali o čom v jednom kuse písať. Nemusí to byť až zas tak veľmi často, ale poteší J. Ľudia sú veľmi radi, keď na blogu môžu nájsť niečo, čo na každom alebo každom druhom, treťom webe, či blogu nenájdu J. Taktiež nájdete len minimum osobných webov. Ale pozor! Blog a web nie je to isté!
Ďalej ľudia majú radi, keď nájdu na blogoch, niečo ako sťahovanie filmov, hudby atď. Alebo nejaké funny videá. Môže byť aj vlastná tvorba J. Taktiež sa môžete so svetom podeliť o nejaký váš talent, napríklad, nedávno som našla jeden skvelý blog, na ktorom autorka vystavuje svoje kresby atď. Alebo, ak ste fotogenický a ide vám fotomodeling, potešia vaše fotky. A pri troche šťastia, máte o kariéru postarané J. Alebo, ak viete dobre spievať, alebo aj keď neviete J. Alebo aj všelijaké vaše tanečné kreácie, jednoducho, buďte originálny tvorivý, je to Váš blog, a nikto a nič Vám ho nemôže zobrať ani ukradnúť. Je to Váš život J!
Teraz je veľmi veľa blogov o neviem akých ,,celebritách“. Ak Vás nejaká zaujala, môžete svoj blog venovať jej, alebo aj viacerým. Ale nezabudnite, nemôže byť len o niečom a niekom inom, o nejakej celebrite, taktiež tam dajte aj niečo o sebe. Nech ľudia vedia, kto založil blog, aký je to človek. Nezáleží na tom, či ste pekný alebo škaredý, chudý alebo moletnejší, blonďavý či ryšavý. Ak sa niekomu nepáči, nech sa nepozerá. Ja tiež nie som ktovie aká ,,pekná“, ale mám svoj autorský blog, ten blog mám rada, a pripomínam, ak sa niekomu nepáči, nech sa nepozerá a má po probléme J.
O ČOM/O KOM JE VÁŠ BLOG? AKÝ MÁTE NÁZOR NA AUTORSKÉ, ČIŽE OSOBNÉ BLOGY, NAVŠTEVUJETE ICH ČASTEJŠIE AKO OSTATNÉ?

EXTRA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014