Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čas na články

Ostatné články
,,Ja určite nie!“ – možno že citujem niektorých ľudí, ktorý ako sa vraví, náhodne natrafili na tento príspevok. Ja osobne neverím na náhody, a som sa rozhodla veriť viac menej na osud. Veď sa hádam nebudeme baviť o tom, či existujú náhody, alebo či veriť viac v osud, ak nejaký vôbec existuje. Každý vie byť kritikom, a môže si povedať, že ďalší nezmyselný článok o ničom. Asi aj má pravdu, podľa mňa články v rubrike Knižnica, konkrétne podrubrike Ostatné Články taktiež nemajú zmysel, i keď sa tam nájdu aj docela zaujímavé a môžeme si ich čítať dookola pokiaľ nepadneme od únavy.
Ja mávam taktiež niekedy tzv. ,,písacie nálady“, to je väčšinou, keď sa nudím, alebo pozerám veľmi dobrý, a ešte k tomu dlho očakávaný film alebo seriál. A to nie preto, že by ma nebavilo pozerať, to preto, že mi ten film alebo seriál dodá inšpiráciu písať. A keď to príde, musíte to predsa vypustiť von J. Taktiež ma bavia písať niekedy až príliš dlhé články, ktoré sotva niekto prečíta do útleho konca. Už sa na konci takýchto článkov budem aj ja dávať veľké Ďakujem!za tú snahu dočítať to do konca J.
Okrem písania, mávam aj také nálady, že sa mi chce čítať, ale nie pod podmienkou, že musím alebo, že musím preto, že je to niečo dôležité, alebo nejaký návod na niečo, ktorý som hľadala po celej sieti a nemohla som ho nájsť až do tejto chvíle. Aj také situácie sa mi stávajú, prečítam to do polovice, a keď už je koniec, tak aj ľutujem, že je koniec J. Pri zábave vždy čas ujde, ani si nevieme predstaviť ako J. Ale to je len ďalší mýtus, ako aj, že keď spíme, ide čas rýchlejšie. To preto, že my spíme a nevnímame čas ani nič iné. Tak sa nám aj zdá, že jedna hodina je ako jedna sekunda J.
Takže napokon toto nie je až tak dlhý článok J.
BAVí VáS číTAť DLHé čLáNKY? čO BY STE NA BLOGU CHCELI NáJSť?

KNIŽNICA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014