Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

LifeStyle: Chudnutie

Hello todos!
Aké je krásne skombinovať anglický so španielskym jazykom.
Pôvodný názov tohto článku bol ,,Aké môže byť nebezpečné chudnutie“! To by bolo hlavne pre väčšinu dievčat s 50kg a ešte chcú schudnúť. A to ma vie najviac dostať. Ja som sa rozhodla pred nedávnom, že si takýchto ľudí nebudem všímať, ale vraciam sa k tomu, pretože mi to nedalo pokoj. Nechcem nikoho odsudzovať ani nič iné, ale vy snáď chcete dopadnúť takto ↓ s anorexiou?
 
Vy si myslíte, aký by to bol skvelý pocit schudnúť? Ale na čom? Veď ste dobré také aké ste, nepotrebujete chudnúť ani si nejako inak uťahovať opasky, len preto, že si myslíte, že ste tučné. Opak je pravdou a neriešte to. Vy si neuvedomujete, že si silno ubližujete a nie len fyzicky, ale hlavne psychicky a skončíte na psychiatrii. Tak nebláznite a vráťte sa k svojmu životu. Aké je to krásne neriešiť takéto vyslovené blbosti a venovať sa trebárs viac škole alebo kamarátom, ktorých ste možno takýmto spôsobom od seba vystrašili. Ja mám tiež také kamarátky, ktoré majú 5gramov aj s topánkami a len by chudli, ja neviem čím to je, ale neviem na čom chcú vôbec chudnúť.
Ja som im neraz hovorila, že nech to nerobia, že si len obližujú a aj svojmu okoliu. Ako sme vyrástli z bábik, tak isto vyrastú aj z tohto, len aby to nedopadlo katastrofálne.
Ak si myslíte, že schudnete vďaka tomu, že vynecháme raňajky, ste na veľkom omyle. Prečo myslíte, že sa raňajkám hovorí aj, že sú najdôležitejšie jedlo dňa?? Ak by sme vynechali po celý mesiac alebo rok každé raňajky, chodíme so 100kg slaninou. Vynechanie raňajok má za následok priberanie. Ak sa nenaraňajkujeme, je náš žalúdok potom do obeda prázdny, my sa vtedy navalíme, pretože nás aj otravuje ten škrekot a minimálne štvrť kila máme nadváhy. A ešte k tomu keď fajčíte, tak to už vôbec nekomentujem. Nechať žalúdok ráno nenaplnený je niečo ako keby sme po celých šesť dní nenakŕmili psa alebo mačku a oni nám zomrú. Alebo by sme ich na poslednú chvíľu nakŕmili a čo sa stane? Po chvíli to vyvrátia naspäť a nech už zjedia čokoľvek, tak to dopadne rovnako, môžu si po čase zvyknúť a pribrať. Tak už viete čo sa môže stať.
Ja by som chudla iba keď by som mala nad 65kg, čo je u detí nadváha. Ja som sa zhodla, aj keď sa mi ťažko priberá, že nebudem chudnúť minimálne do 20-tky, vtedy už by sme mali byť vyrastení a tak J.
Poznáme veľmi veľa spôsobov chudnutia. Od rôznych šalátov cez telesné cviky až po čokoládové diéty. Ja som tomu tiež tomu nemohla uveriť, že sa aj niečo také dá, a predstavte si, že DÁ! Mala som na to jeden super link, kde neviem kde to už bolo. Aj tak sa k tejto téme ešte časom vrátime a ten link určite môžete očakávať v budúcnosti J.
Podľa mňa najhrozivejší spôsob chudnutia je držať hladovku. Ak pozeráte alebo ste pozerali show Dr.Oza pondelok až priatok na TV DOMA o 12:40. Tam vystupovala jedna pani, ktorá takto chudla. Za jeden roka schudla neuveriteľných 100kíl. Mala 190kg. Tá zmena bola strašná. Každý deň to isté. Predstavte si, že každý Boží deň je Vám 2krát za deň zle len pre týchto 100kíl. Ja by som si takúto drastickú cestu nezvolila ani keby mala byť tá posledná. Ale zasa zostať zo 190kilami nieje tiež žiadna výhra.
Ja som sa neskutočne rozpísala, dúfam, že nevadí J a nebudete sa nudiť. Dozvedeli sme sa zasa niečo nové. Tak ak nechcete skončiť svoj život len preto, že ste sa nesprávne stravovali alebo dosť často chudli, zvoľte si správnu životosprávu J.
Čo si o tom myslíte? aj vy chudnete, ste chudli alebo plánujete? akým spôsobom chudnete?
Pekný deň!

PROJEKTY | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014