Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na českom blogu

Hola todos!
Je tu ten deň! Deň, kedy som si založila vlastný blog. A to nie je len taký obyčajný blog. Ubezpečím Vás, že tu nebudete musieť trpieť, že budem kopírovať od iných blogov nejaké obrázky, pretože tie budú robené iba mnou a nikým iným. Ani sa nebudete musieť báť, že niekomu ukradnem video a privlatním si ho, ja budem mať totiž svoje vlastné videá. Ani sa už nebudete musieť báť toho, že budem kopírovať člámky, tomu už navždy odzvonilo! Najviac čo môžem od ostatných blogov je to, že si od nich zoberiem nejakú tú iskierku inšpirácie, a to predsa nie je žiaden hriech ani porušovanie žiadnych práv predsa. Čo tu bude ako aj na ostatných blogoch je asi akurát tá hudba, ktorá zostane nezmenená. Taktiež je to len môj svet, do ktorého máte prístup sa pozrieť, napísať svoj názor  a poprípade ak by ste mali nejaké návrhy na zlepšenie, určite ich neodignorujem. A ak už budete písťa odkaz, či komentár, nezabudnite taktiež pripísať svoju adresu na blog, aby som Vám mohla oplatiť každý napísaný komentár. Je to čisto moja produkcia. Aby tu nebola nuda, mám pre vás pripravených zopár projektov. Jeden z nich, o ktorom vám môžem napísať zatiaľ je ten, v ktorm sa budeme venovať gastronómii a všetkému okolo toho. Prejdeme rôznymi zaujímavými krajinami na tomto obrovskom svete a budeme sa venovať ako ich trdíciám, tak i miestnej kuchyni. Začneme od tých najmenších, cez tie najväčšie, až sa na konci zastavíme na území dvoch mimoriadnych krajín strednej európy - Česko a Slovensko. Viac vám už nepreyradím, inak by to nebolo také napínavé a vôbec žiadne prekvapenie. V novemvbri tohto roka mám pre vás ešte jeden, no nie je to projekt, ale skôr taký blogový seriál, kde vám poskytnem nahliadnuť do zákulisia blogu - tam, kde sa realizujú všetky tie plány, fotky, videá a články. Ja Vám prajem príjemnú zábavu, a dúfam, že sa tu zastavíte J!
P.S.: Mám dva blogy, jeden na českom a druhý na slovenskom blogovacom portáli. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte môj FB Bronislava Choquette.

KNIŽNICA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014