Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nový detektívny seriál prichádza! Pripravte sa na Zlú Rapsódiu!

Novinky, Príbehy
Všetky príbehy sa odohrávajú v jednom milučkom, veľkom meste v Argentíne – La Plata s počtom obyvateľov 690,616. Zopár príbehov sa udeje aj v rodnom meste súdneho lekára John Cassey-a Mendoza. Raz sa dostanú aj do hlavného mesta Buenos Aires. Taktiež raz sa dostanú do susediaceho štátiku Paraguaj. Čo sa tam odohralo, tak na to si žiaľ budete musieť počkať J. A keď sa začne diať niečo nezvyčajné, tak nato sú tu detektívi Troy Scott, Dan Jones, a Gavin Nettles, aby prišli títo traja odborníci na takéto veci, čo sa to vlastne deje J. Stretnú sa s rôznymi tipmi ľudí, budú vystavený nebezpečným situáciám a taktiež nebude práve najľahšie riešiť začarované kruhy záhad, ktoré už nejako len vyriešia J. Aj ich rodina bude mať menšie postavenie v tomto detektívnom seriály istú úlohu, a stanú sa nachvíľu rukojemníkmi nesympatickej skupinky ľudí. Sami sa popália aj na horúcom, neznámom ohni.
Tak hlavným hrdinom držme palce, nech sa im darí a zatknú zlých zločincov idúcich proti zákonu.
Všetky tieto postavy sú vymyslené.
AKÝ MÁTE VZŤAH K ,,DETEKTÍVKAM“? ČÍTATE AJ NEJAKÚ DETEKTÍVNU KNIHU? KTORÁ JE TO?

PROJEKTY | stály odkaz

Komentáre

  1. Na blogu to bude trhák, to Ti říkám!!
    Ale pozor, musej tam bejt hořící auťáky a La Plata musí při zásahu náhodně zúčastněného policejního důstojníka, seržanta De Oliviera, lehnout popelem.
    Chystám svou biografii, neber to osobně, ale bude to dílo, Mílo, to si pište:-)))
    publikované: 25.10.2010 13:33:31 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014