Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Otázky na konci každého článku

Ankety, Témy, Diskusie
Dobrý deň, všetci!
Ako ste si už mohli všimnúť, na konci každého svojho článku sa Vás pýtam na Váš osobný názor. Otázky vždy vyberám tak, aby sa hodili k článku. Napríklad, minule som písala na tému chudnutie. Napísala som tam temer všetko, táto téma je na pokračovanie, mohli ste si prečítať aj môj osobný názor atď atď... na konci tohto článku som sa vás spýtala, čo si o tom myslíte, či ste aj vy niekedy chudli, budete chudnúť alebo chudnete, ako alebo akým spôsobom chudnete. Článok môžete nájsť TU! A vy pod článok do komentárov môžete napísať svoj názor na túto tému, resp.môžete odpovedať na otázky, ktoré som vám napísala v článku.
A aký je cieľ toho všetkého? Nie je to len preto, že ja tu píšem o sebe a tak, ale chcem vedieť, ako na to zareagujú aj ostaní ľudia, ktorí navštevujú môj blog.
A že k čomu to je dobré? Ten hlavný dôvod som Vám už napísala. Ak si myslíte, že hcem takto dosiahnuť čo najviac komentárov, tak ste na omyle. Aj keď mať veľa komentárov by chcel každý na svojom blogu. Ale nie je to len vždy o návštevnosti, ale aj o tom, ako píšeme, akým spôsobom si získavame priazeň iných ľudí a pod.
Ak chcete písať svoj názor, kľudne píšte, ja vám to nezakazujem, preto som to aj vytvorila, aby ste písali čo si o tom myslíte. A ja si myslím, že je to dobré najmä pre tých, ktorý blog nemajú a chcú, aby vyjadrili aj ten svoj názor, komentár, ktorý je veľmi dôležitý, Ak nechcete, tak nepíšte, môžete napísať hocikde, pod hocijaký článok, ak sa vám nechce, alebo nemáte čas na písanie, ja vám do toho nenútim. Ale bolo by dobré napísať i keď pár slovami, apoň pekný blog, alebo aj negatívne. Nemusíte vždy písať na danú tému, môže to byť aj od veci J. Ja nikoho do ničoho nechcem ani nebudem nútiť. Je to len vo vašom osobnom záujme, či sa pridáte do diskusii J.
Aj teraz tu vytvoríme spoločnú diskusiu, pokiaľ máte záujem.
čo si mySLíTE O DISKUSIáCH NA BLOGOCH? PáčIA SA VáM OTáZKY NA KONCI čLáNKOV, ABY čITATEľ MOHOL VYJADRIť SVOJ NáZOR?

BLOG & ME | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014