Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sloboda

Diary
Ahojky všetci!
Už asi je tomu asi týždeň, čo som chorá. Je to strašný pocit stále len ležať, nehýbať sa, občas môžem pozrieť čo je v televízii a málokedy komunikovať s priateľmi. A o internete už ani nepíšem. Ak ste niekedy bývali chorí, určite viete o čom píšem. Je mi čudné napísať slová ako počúvajte alebo hovorím a pod. keďže spolu netelefonujeme ani nič také, tak je to aj zbytočná práca J.
Dnes som bola na kontrole u doktorky, ešte trošičku pokašliavam, ale vraj sa to spraví, keď budem užívať nové ďalšie predpísané lieky. Tak sme boli aj v lekárni. Jeden liek je na rozpúšťanie hlienov, mám dosť suchý kašeľ a ony nie a nie výsť von J. Potom ešte jeden, ale to už neviem na čo je. V lekárni zvyčajne nedávam pozor na to, čo lekárnička hovorí, tak to potom aj tak dopadne. Veď na čo sú tie informácie pre používateľov? J ..
 Ešte dnes a zajtra som doma. Vo štvrtok už musím ísť do tej mučiarne, akurát budem písať písomku z angličtiny zo slovíčok. Je ich dosť podľa mňa, ale nejako extra ťažké byť nevyzerajú J. Dnes sme vraj mali písať ďalšiu písomku z matematiky. Ja som si už pred týždňom mala opraviť diktát, ktorý sme písali zo slovenčiny, len nejako naň neprišiel čas ani rada J. To sa pokúsim rýchlo zvládnuť vo štvrtok ráno ešte doma, aj tak vždy vstávam okolo 5:30 takže tá pol hodina ma možnože nezabije J. Zajtra si budem ešte opisovať poznámky zo zemepisu, je ich dosť. Aj z dejepisu si musím ešte dopísať dve témy o Slovákoch a svetovej vojne + naučiť svetové dejiny. Ja som si myslela, že učiť sa 1s.v. nebude ťažké, ale zapamätať si všetky tie dátumy, mno, že dobre J.
Konečne dnes už môžem ísť von pozrieť našich psov Dream-a a Chickinu J. Chickinu mám už nejaké dva a pol roka, Dream je povedzme že jej syn. On má tri mesiace. Za ten čas, ktorý som ich nevidela, ani moc nepribral ani nevyrástol, nakoľko doslova žerie na takého maličké psíka by ho mohlo aj kľudne roztrhnúť. Už sa na nich veľmi teším že ich budem môcť konečne podľa mňa dlhom čase vidieť. Dnes som ešte v obchode kúpila pre Dream-a nový obojok, ale neviem či mu bude dobrý. aK nie, Chickina ho zúžitkuje J.
Dnes toho ešte chcem veľa stihnúť, odpísať priateľom na FB, navštíviť psíkov, odfotiť ich pre vás, ísť si spolužiačke po dnešné úlohy, napísať si úlohy. Myslím, že to už bude niečo cez pol deviatu večer, a konečne sa budem môcť venovať mojej ďalšej vášni a to, sledovať Slovenskú Repre ako hrá kvalifikáciu na MS 2012 J. Mamu som už nahnala, aby pozerala so mnou, skoro sa mi ju nepodarilo presvedčiť. Ale o niečo ťažšie to bude s ocom. Ten keď príde domov z práce, väčšinou tri hodiny sedí vo svojom kresle v kuchyni pri rádiu a od ľudskej civilizácie si odpočinie tak, že si prečíta knihu, ktorú stále dookola a dookola číta. Tieto Vianoce mu kúpiť nejakú inú, pri ktorej by nezaspal J.
P.S.: Našla som iba foto Chickiny spred roka. Nejako inak sa nezmenila, vyzerá stále rovnako až na ten komický kostímček :-).
Ako zabíjate čas Vy keď ste chorí? MáTE SVOJU OBľúBENú KNIHU? AKú?
 

KNIŽNICA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014