Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spravené!

Diary
Hola todos!
Len vám chcem oznámiť, že už od tohto utorka mám spravený internet na novom notebook-u. A mám z toho veľkú radosť, že už nemusím chodievať pri starý počítač a keďže tam je káblový internet, tak už nemusím presúvať z počítača na notebook J. Ak by ste sa pýtali, od koho máme internet, nemáme ani od Orange-u ani od T-Mobile-u. V našej dedinke má takú sieť jeden súkromník, tak od neho máme, a celá dedinka je naň napojená. Bola by to veľká škoda ho zrušiť, má siete aj v ostatných dedinkách. Ale to je nepodstatné J.
Aj dnes ráno o piatej som začala sťahovať pre oca jeden starý film. On má veľmi rád takéto staré veci, a ja si myslím, že to je aj dobré. Ja som sa tiež dala na sledovanie starých filmov, a je veľká škoda, že ich dávajú tak málo v televízii L. Čo by sme robili, kebyže nie je internet. Na čo je nám samotný počítač bez internetu. Ja by som sa len nudila. Písala by som nejaké články, a časom by som aj niečo dotvorila. A keby sa vyskytol internet, tak by som neváhala ani jednu sekundu a šla by som is založiť svoj vlastný blog J.
Istý čas trvá, pokým sa vytvorí jedna webová stránka. Netrvá to päť minút, ako napríklad, keď si zakladáte blog tu. Ale zasa medzi pojmami blog a web je obrovský rozdiel. Ešte asi pred rokom, na starom blogu som písala, skôr skopírovala, sa priznám článok (vtedy to bola taká móda kopírovať články alebo fotky a dávať si to na svoj blog. Každý blog mal ten istý obsah a súťažili sme, kto nad koho J) Ale teraz tomu tak nie je, a som veľmi rada. I keď by sa našlo zopár blogov , na ktorých by stenašli ten istý obsah. Akurát by nadpisy boli iné, a obsah, možno trošičku prerobený L. Je to fakt smutné, že tí ľudia nemajú svoju vlastnú hlavu L.
Je to asi dobré, že teraz je veľký nárast autorských blogov, čiže takých osobných. A je aj dobré to, že tie tzv. ,,kopirácke blogy“ pomaly zanikajú. Nemôžem tomu uveriť, že aj ja som kedysi taký mala. Ale osm si ho zrušila, toľké kopírovanie atď.ma už nebavilo. Teraz mám svoju vlastnú hlavu s nápadmi, a ja len dúfam, že mi tie nápady nik neskopíruje alebo neukradne J.
AKÝ MÁTE VZŤAH K NOTEBOOK-OM?

KNIŽNICA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014