Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dôležitý oznam!

Novinky Dobrý deň! Ako ste si už mohli teda všimnúť, istý čas mám tento blog. Ja si myslím, že správne spĺňa svoju úlohu v tomto virtuálnom svete. Ak si myslíte opak, tak určite neodíďte bez dočítania! Toto je totiž dôležitý oznam!
Možno tých ,,starších“ (dúfam, že som nikoho tým oslovením nenaštvala J) tento blog nezaujal. Ani niet divu, pretože, ak máte doma deti, ktoré majú nad 11.rokov, tak práve pre nich je určený tento blog. A prečo? Nie je to ako časopis, že si ho prečítajú, zahodia, a keď si časom spomenú, že v ňom bolo niečo čo ich až teraz začalo zaujímať, tak to už nenájdu. Aj na Slovensku sa našiel, ako tomu niektoré české blogerky hovoria ,,dievčenský blog“.
Blog je vhodný pre akékoľvek dievča, ktoré máte doma, a tak trochu aj rado behá po nete. Ak sa tam nudí, tak určite tuto nájde svoje miesto. Tomu verím, a mali by ste aj Vy! Ja viem, teraz je tu nuda, ale počkajte si ešte taký mesiac, vtedy by som to tu chcela poriadne rozbehnúť naplno. Ja len dúfam, že nebude to len nijaká zbytočnosť, a bude sa Vám páčiť.
Čo ešte tu ešte možno nájsť? No véľmo vecí, ako napríklad: projekty, tých bude veľa. Mám na pláne začať aj s detektívnymi príbehmi, napínavé a zaujímavé čítanie, to bude možnože tiež projekt, práve premýšľam o zaradení tohto nápadu J. Taktiež zopár rád, tipov atď., časom veď zistíte, určené nielen pre baby J. Ale aj niečo o zakladateľke blogu. Okrem iného, aj zaujímavé videá, fotky, čiže niečo z masmédií J. Asi vhod prídu rôzne poradne, kde si čitateľky môžu navzájom poradiť. A nakoniec koncom tohto roku, by sa mohol objaviť aj chat na Favebook-u J.
Čas je najlepší liek, a tak je aj najlepšie, aby ste sa nechali prekvapiť J.
Pekný zvyšok víkendu, a ešte krajší začiatok nového týždňa!

BLOG & ME | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014