Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

LifeStyle

Ajojte!
Máme tu ďalší nový projekt venovaný životnému štýlu. Ako to majú aj ostatné blogy, tak ani ten môj nie je žiadnou výnimkou. Ale teraz si nemyslite, že po niekom niečo kopírujem. Snáď nie je hriech to, že si niečo dajme tomu, že ,,odkukám“, a ak to chcem mať aj na svojom blogu alebo webe, stačí keď tomu dodám alebo uberiem. Ostatné blogy majú tomu venovanú zvlášť rubriku, kde majú napríklad, Life Style a podrubriky sú ako Móda, Rady a tipy a podobné. A potom už majú články. Ja mám tento životný štýl zahrnutý v projektoch. Jediné čo v ŽŠ nenájdete sú akurát tie rady, tie sú zvlášť a budeme im venovať pozornosť inokedy.
Cieľom tohto projektu je, že si môžete doplniť informácie týkajúce sa ŽŠ. Každý mesiac budeme aktualizovať, budeme písať články a pod. Ja nebudem sama písať články do projektov. Keďže je celý blog môj, som sa rozhodla kúsok z neho venovať aj mojej veľmi dobrej kamarátke, ktorá mi bude pomáhať s projektmi. Časom si ju predstavíme. Nebudú to len rady a móda od jedného človeka, ale budeme aj pátrať po internete, a občas ak by sme sa mýlili alebo nevedeli J. Veď sme len ľudia J.
Ak by ste náhodou nevedeli, čo taký ŽŠ predstavuje, dovoľte, aby sme Vám pripomenuli.
Prvý článok, keďže je chrípkové obdobie, je venovaný zdraviu. Keďže ja bývam dosť často chorá, môžem Vám zo svojho života poradiť dosť. Nebudem Vám písať nejaké nezmysli o liekoch, aké by sme mali užívať a tak. Jednoducho, čomu sa máte vyhýbať, ako sa stravovať, ako sa obliekať a takéto rady. Nemyslite si, že ja tu radím a pritom to sama nevyužívam. Ja mám ten problém, že mám oslabený imunitný systém, a dva krát ročne navštevujem imuno-ftyzio-alergologického lekára. Oproti minulým rokom si myslím, že som sa čo sa týka chorôb dostatočne zlepšila a už nemám na konci školského roka na vysvedčení napísané vo vymeškaných hodinách bývalých aj 200.hodín. O viac ako polovicu som sa polepšila J. Momentálne už týždeň som zasa doma pre chorobu. Ja teraz nechcem od Vás, aby ste ma ľutovali ani nič také, len Vám chcem vysvetliť, že ja mám dôvod radiť ohľadne zdravia, keďže som si s chorobami veľa musela vytrpieť J.
Tak a teraz k téme, ešte okrem zdravia aby sme nesmeli zabudnúť na to najdôležitejšie, a to je móda. Čo by sme bez nej robili? Aktuálne udávajú trendy západné štáty a sme im za to vďačný, že navrhujú pre nás všeličo J. Tak aj na našu najmilšiu módu príde. A ešte na čo som zabudla? ... ... ... ... AHA! Taktiež budeme diskutovať aj o láske a vzťahoch.
 To a o veľa viac na čo sa môžete tešiť už čoskoro v projekte LS J.
AKé MáTE VY NáVRHY NA NOVé PROJEKTY? PíšTE DO KOMENTáROV POD čLáNOK!
Prajem pekný zvyšok dňa a nech sa Vám darí!

PROJEKTY | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014