Bronislava Choquette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Víkendové doučovania angličtiny dopadnú vždy rovnako

Diary

Tak si to predstavte, že každý týždeň, konkrétne víkend musím riešiť ten istý problém tých istých ľudí. Kto iný nás lepšie pozná než naša rodina a zopár priateľov. A všetko to tak začalo. Mne sa pred rokom začalo výborne dariť v angličtine, a to by nebolo za rodičov, keby sa nami nepochválili a práve bratancovi tretiakovi a sesternici druháčke? Tak a moja teta ma požiadala, či by som nemohla ich doučovať, a ja, ako inak som súhlasila. Niekedy preklínam, že neviem povedať NIE! To je môj asi najväčší problém J.
Cez víkend sa má oddychovať od školy a všetkých tých starostí, kdežto ja sa musím s tými namyslenými deťmi učiť také primitivity. Sesternica je už teraz tretiačka a bratanec už štvrták. Veronika, to je tá otravná sesternica sa učí farby a oni prišili v sobotu podvečer. Ja som ju schválne nechala aby u nás prespala, pretože mi nariadili, pokým sa to všetko nenaučí, zostane hore bárs aj do polnoci. A toto bol rekord, zostali sme sa učiť do tretej ráno. To je sila J. Bratanec je trošku dosť hyperaktívny a má trošku problém s učením, tak aj preto mu dávam menej úloh a učenia .
Teraz som sprísnila, majú tvrdý režim obidvaja. Stihli sme už mať aj zopár sĺz, ale to nahučala na nich teta, pretože sme sa šli učiť na počítač, a Verona mi schválne vypla. Tak to tak aj dopadlo. Pol hodinu ak nie viac museli zostať stáť v kúte a ja v tichosti som sa na nich musela smiať, inak sa nedalo. Aj oni si zo všetkého vedia urobiť dobrý deň, tak ani táto situácia nebola výnimkou.
Spoločne keby sme mali spraviť pamäte, to by nám nestačila ani tá najväčšia kniha sveta J. A minule, ako som už spomínala, že sme boli na počítači, som požiadala Peťa – bratanec, aby mi šiel zobrať do mojej izby CD, kde mám nahranú angličtinu. My sme vtedy mali počítač v obývačke, a on šiel cez gauč a naraz padol. To už čo bolo. Ja som si už myslela, že je po ňom J, ale našťastie to prežil a so smiechom na tvári sa postavil J. Nič mu nebolo a my sme sa na tom potom ešte pol hodinu s chuťou smiali J.
AJ VÁM SA STALA PODOBNÁ PRÍHODA? NAPÍŠTE JU DO KOMENTÁROV! J
ďAKUJEME ZA KOMENTÁRE (PRÍHODY) A PRAJEM PEKNŹ DEŇ!

KNIŽNICA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014